1 iogurt natural (l’envàs del iogurt l’utilitzarem com a mesura) 1 taronja, pell de taronja
2 vasets de sucre, 2 vasets de farina, 1 sobre llevat, 2 ous i sucre llustre
Batre les clares a punt de neu i reservar-les.
Batre el iogurt, els ous, sucre, farina, el llevat i el suc de taronja i una mica de pell de taronja ratllada. Hi afegim les clares a punt de neu.
Preparem el motlle, untant-lo amb mantega. Ja podem posar-ho al forn a uns 180º uns 30 minuts més o menys.
Un cop fora del forn, hi posem un tall finet de taronja al mig i un raig de suc de taronja pel damunt del pastís, repartint-lo per tota la superfície. Hi afegim un xic de pell de taronja ratllada i sucre llustre.
Que vagi de gust!
2 vasets de sucre, 2 vasets de farina, 1 sobre llevat, 2 ous i sucre llustre
Batre les clares a punt de neu i reservar-les.
Batre el iogurt, els ous, sucre, farina, el llevat i el suc de taronja i una mica de pell de taronja ratllada. Hi afegim les clares a punt de neu.
Preparem el motlle, untant-lo amb mantega. Ja podem posar-ho al forn a uns 180º uns 30 minuts més o menys.
Un cop fora del forn, hi posem un tall finet de taronja al mig i un raig de suc de taronja pel damunt del pastís, repartint-lo per tota la superfície. Hi afegim un xic de pell de taronja ratllada i sucre llustre.
Que vagi de gust!
Imprimeix
2 comentaris:
I per acompanyar-la, un vaset de ratafia russet d´OLOT.
fantastic postre.
boscdetosca
Si, si tens raó.
Ei! que a vila-seca també tinc Ratafia Russet eh!!!
Publica un comentari a l'entrada