Ingredients
Per al pa de pessic: 4 ous sencers, 2 rovells d'ou,
Per al farcit i la decoració:
Primer, bateu els rovells d'ou amb el sucre i la llimona, fins que se'n faci una crema. Afegiu-hi la farina. Bateu les clares a punt de neu i barregeu-ho tot amb cura.
Poseu paper d'alumini sobre la safata del forn i escampeu-hi la massa, donant-li forma rectangular. La coeu al forn durant 15 minuts a 200º C.
Retireu el paper d'alumini i enrotlleu la plantilla de pa de pessic amb un drap de cuina. Deixeu-lo que es refredi.
Foneu la xocolata al bany maria i reserveu-la. Bateu la mantega amb el sucre, afegiu-hi el rom i barregeu-ho tot amb la xocolata.
Desenrotlleu el pa de pessic i cobriu-lo amb la crema de xocolata (deixeu-ne una mica per decorar).
Torneu a enrotllar el pa de pessic i cobriu-lo amb una capa de xocolata. Feu-hi dibuixos amb una forquilla i poseu-hi les guindes com a decoració.
Guardeu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.
També podeu farcir el tronc amb nata trufada o nata segons el gust.
Imprimeix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada