Ingredients:
Un parell de costelles de porc per persona. Un tomàquet gran i madur. Un parell de cebes de figueres. Quatre o cinc patates, segons la seva mida.Sal, pebre negre i orenga.
Primer cal preparar la costella. S’hi posa sal, pebre negre i orenga al gust i la reservem a banda.
Afegim oli en una plata que pugui anar al forn, hi posem les patates tallades a rodanxes i les salem una miqueta.
Al damunt les costelles, la ceba i els tomàquets tallats pel mig.
Ho posem al forn a una temperatura de 250º durant uns 10 minuts., si ja estan daurades, girar-les perquè també agafin color de l’altra banda. Després baixem la temperatura a 180º i ho deixem coure una mitja horeta més o menys. A continuació hi afegim un raig de vi ranci i deixem que s’acabin de fer durant uns 10 minuts més.
Depenent del gruix de les costelles ens variarà un xic el temps de cocció. Millor a foc suau per què la carn quedi resseca.
Imprimeix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada