Ingredients per 2 persones:
Sardines:
1/2 Kg de sardines, pebres variats en gra, romaní, oli d'oliva i sal gruixuda.
Encenem el forn a 180 graus perquè se'ns vagi escalfant. Mentre agafem la plata d'anar al forn i la cobrim amb paper de plata. Hi posem un raig d'oli d'oliva i tot seguit i col·loquem les sardines que ja haurem netejat. Les amanim amb els pebres, el romaní i la sal i ja ho podem posar dins el forn. Amb uns 10' aproximadament ja ho tindrem llest.
Acompanyament:
Ingredients:
Pa de pagès, dos tomàquets, un gra d'all petit, un tall de pebrot vermell, un tall de pebrot verd, oli d'oliva i sal.
Triturem tots els ingredients amb la batedora i ho presentem a taula perquè cadascú s'unti el pa, que haurem torrat, amb la salsa al seu gust.
Imprimeix
1 comentari:
Quin aspecte tan deliciós!!!
A partir d´ara et segueixo Montse.
Fins aviat
Publica un comentari a l'entrada