dilluns, 9 de juliol del 2012

Llenties estofades amb costella de porc


Ingredients:
400 gr de llenties

3      pastanagues tallades a daus petits
1     ceba trinxada 200 grs costella de porc tallada a daus petits
3     grans d’all tallats petits 1      tall de cansalada viada tallada a daus petits
1     tomàquet 1      vas petit de vi negre
Oli, sal, pebre i llorer  

Preparació:

Un cop rentades les llenties les posem en una olla a bullir, juntament amb una pastanaga, el tomàquet , un gra d’all, un parell de fulles de llorer i la sal.
En una cassola amb oli rostim la costella de porc i la cansalada.
Tot seguit hi afegim la ceba trinxada, la pastanaga tallada petita i grans d’all també tallats petits i que es vagi rossejant. Quan ja quasi està s’hi posa el vi i esperem que es redueixi.
Quan el vi s’ha evaporat és el moment d’incorporar-hi les llenties que tenim a l’altra olla, ho rectifiquem de sal i pebre i deixem coure tot junt fins que les llenties estan al punt.


Imprimeix

Twitter