Ingredients: 400 gr de llenties | 3 pastanagues tallades a daus petits |
1 ceba trinxada | 200 grs costella de porc tallada a daus petits |
3 grans d’all tallats petits | 1 tall de cansalada viada tallada a daus petits |
1 tomàquet | 1 vas petit de vi negre |
Oli, sal, pebre i llorer |
Preparació:
Un cop rentades les llenties les posem en una olla a bullir, juntament amb una pastanaga, el tomàquet , un gra d’all, un parell de fulles de llorer i la sal.
En una cassola amb oli rostim la costella de porc i la cansalada.
Tot seguit hi afegim la ceba trinxada, la pastanaga tallada petita i grans d’all també tallats petits i que es vagi rossejant. Quan ja quasi està s’hi posa el vi i esperem que es redueixi.
Quan el vi s’ha evaporat és el moment d’incorporar-hi les llenties que tenim a l’altra olla, ho rectifiquem de sal i pebre i deixem coure tot junt fins que les llenties estan al punt.
Imprimeix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada