dijous, 12 de juliol del 2012

Nius de pasta de full

Ingredients:

Pasta de full (la podeu trobar en qualsevol supermercat)
Pernil dolç, beicon... segons el gust o meitat i meitat
Formatge “Tranxetes”, o qualsevol formatge tendre tallat fi.
Formatge ratllat, a mi m’agrada el de quatre formatges


S’estén la pasta de full damunt el marbre i l’estirem que quedi tant gran com puguem i amb compta que no es trenqui. Hi col·loquem el formatge i després el pernil dolç i ho cargolem.

Tallem els nius, més o menys d’un centímetre i els col·loquem a la plata d’anar al forn. (Faig servir paper vegetal perquè no s’enganxin a la plata.)

Els posarem durant uns 10 minuts al forn a uns 220º, llavors hi afegim formatge ratllat pel damunt i ho tornem al forn uns 3 minuts més. Sempre podem punxar la pasta per veure que ens ha quedat ben cuit.

I si volem presentar-ho en petit per fer canapès?
Doncs quan tenim la massa estesa damunt el marbre i amb el farcit al damunt comencem a cargolar per les dues bandes i llavors es talla pel mig.



Imprimeix

Twitter