dimarts, 23 de desembre del 2008

Sorbet de taronja amb xocolata


El suc de 6 taronges, 225g de sucre, un got d’aigua, un raig de rom.

60g més de sucre i 3 clares d’ou

Cobertura de xocolata, mantega i llet

En un recipient per anar al congelador:

Dissoldre els 225g de sucre amb el got d’aigua. Afegir-hi el suc espremut i colat de les taronges i el rom.

Ficar el recipient al congelador uns 30 minuts. De tant en tant, s’ha de treure i remenar la mescla amb la batedora.

Mentre, en un altre recipient, batem les clares a punt de neu juntament amb els 60g de sucre.

Passat el temps, traiem el recipient del congelador hi ho barregem tot. Ho deixem una hora i mitja més i llest.

Abans de servir ho tornem a batre per tenir una millor textura.

Ho posem en una copa, i pel damunt hi posem un fil de cobertura de xocolata calenta ben desfeta.

Cobertura de xocolata:

Desfem la xocolata amb mantega i un xic de llet.


Imprimeix

Twitter