dissabte, 15 de desembre del 2012
Farcell de llomillet al forn
Ingredients per 4 persones:
1 massa milfulls ("hojaldre") fresca
1 llomillet
8 talls de bacó ("beicon")
patè o formatge fresc d'herbes (al gust)
sal, pebre i un ou
Preparar el llomillet: Fer-ne 4 porcions iguals, amanir-les amb la sal i el pebre i embolcallar-les amb el bacó.
Estendre la massa, estirar-la i tallar-la en quatre parts iguals.
Untar la massa amb un xic de patè o formatge fresc d'herbes. Molt poca quantitat.
Situar el llomillet al centre del quadrat i fer el farcell.
Pintar el farcell amb ou batut.
Ja podem posar-lo al forn a coure. El temps de cocció és d'uns 25' - 30' a 200º aproximadament.
Ho he servit amb carxofes i patates al forn, obertes per la meitat i amanides amb sal, oli i pebre.
Imprimeix
Etiquetes:
Fàcil,
Mínim d'estris,
Receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Hola Montse,
He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 27000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat
Publica un comentari a l'entrada