diumenge, 28 d’octubre del 2012

Rissoto d’arròs amb bolets de temporada



Ingredients: 


Arròs
Bolets tallats a daus
Sofregit de ceba
Una cullerada sopera de tomàquet fregit
Formatge parmesà (o per l’estil, la quantitat va a gust de cadascú) 
Un got de llet. 
Caldo de carn, farigola, romaní, sal, sal.


Proporcions: 1 tassa d’arròs per 2 tasses i mitges de caldo.

Temps de cocció 8’ – 10’ segons el tipus d’arròs

En una cassola preparem el sofregit. Rossegem la ceba, i tot seguit hi afegim el tomàquet, els bolets, la farigola i el romaní.

Ho deixem coure a foc baix un parell de minuts i ja podem posar-hi l’arròs i el caldo de carn. Ho anem remenant perquè no s’enganxi.

Així que quasi s’hagi begut el caldo ja podem afegir-hi el formatge ratllat i continuem remenant. Aprofitem per rectificar-ho de sal si cal. i tot seguit hi posem la llet i si cal més formatge. Ho deixem lligar i ja podem tancar el foc.

Es serveix al plat amb un xic de formatge al damunt.

Que vagi de gust!

Imprimeix

Twitter