dimecres, 22 de setembre del 2010

Macarrons amb botifarra esparracada

En una cassola rosteixo la botifarra (aquella que comprem a la carnisseria del poble on la fan a l'estil tradicional i té tant bon gust!)
Un cop agafa color, la passo per la picadora i la torno a la cassola on hi afegeixo la ceba que també he passat per la picadora ( perquè les nenes no la trobin). Hi afegeixo salsa de tomàquet i un raig de vi negre  i  llestos... que faci la xup xup un moment.

Mentre he bullit els macarrons amb una mica de sal  i els he passat per l'escorredora.

Els poso a la cassola amb la salsa i es remena.
Al servir-se es pot acompanyar de formatge ratllat i que cadascú es serveixi al seu gust!



Imprimeix

1 comentari:

Thera ha dit...

Hola Montse! Quina bona pinta tenen!!
Ja tens una nova seguidora pel teu blog. Passa't per casa si ho desitges. Una abraçada !!

Twitter