Ingredients per 4 persones:
1 ceba, 1 pastanaga, 1 tomàquet, 4 patates, llorer
800 gr de carn de vedella per estofar tallada a daus
Mandonguilles petites
Oli d’oliva, 100 cl de Vi negre, Sal i Caldo o aigua.
Preparació:
1. Pela la ceba i la pastanaga. Tallar-ho a bocins fins i petits.
2. Sofregir-ho en una cassola amb una mica d’oli
3. Quan la ceba sigui rossa aboca-hi el vi, deixa reduir i afegeix el tomàquet tallat a trossets petits.
4. Afegeix-hi la carn i rosseja una mica tot remenant amb una cullera de fusta
5. Aboca-hi el caldo o l’aigua ja calenta perquè arrenqui el bull ràpidament, i afegeix-hi una fulla de llorer.
6. Pela una patata i, quan l’aigua ja bulli, aboca-la a la cassola esqueixant-la en talls molt petits. S’anirà desfent i espessirà el suc de l’estofat. També hi afegim les mandonguilles.
7. Deixa-ho bullir a poc a poc durant 1 hora.
8. Pela les altres patates i afegeix-les a la cassola esqueixant-les en talls més o menys de la mateixa mida.
9. Quan les patates siguin cuites l’estofat ja serà llest
Imprimeix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada