dimarts, 20 de gener del 2009

Calamars farcits i pilotilles

Ingredients:

 

Calamars, botifarra amanida, ceba, tomàquet,  all, julivert, pa ratllat, ou, farina i oli.







Es netegen els calamars i els reservem.

Obrim la botifarra i la posem en un vol juntament amb: l’ou, all i julivert. Quan està barrejat, hi afegim el pa ratllat per acabar de lligar aquesta massa de carn.

Ara farcim els calamars i els lliguem amb un escuradents perquè no s’escapi el farcit. Amb el que ens ha sobrat fem unes pilotilles i les enfarinem.

Mentre anem preparant un sofregit de ceba i tomàquet generós.

En una paella rossegem les pilotilles. I després les posem al sofregit, juntament amb els calamars.

Ho cobrim de caldo i es deixa coure a foc lent. Si cal es rectifica de sal.

Si us agrada, també si poden afegir uns pèsols.



I llestos! Bon profit!


Imprimeix

Twitter