dissabte, 28 de setembre del 2013

Timbal d’espinacs amb préssec


Ingredients:
500 grams d'espinacs,
4 ous, 
canyella en pols
3 o 4 préssecs 
Tomàquets cherry minis.

Un cop nets els espinacs els passem un moment per la paella, ràpidament els tenim cuits. Tot seguit i afegim els 4 ous deixatats i ho remenem perquè quedi tot lligat i alhora no s'enganxi.  Ja només cal posar-hi una mica de pols en canyella, la qual hi dóna un toc molt especial i gustós.

No vull aconseguir una truita, sinó un remenat. Un cop està cuit ho retirem del foc i escorrem les restes d’aigua que hagin pogut quedar-hi i ja ho podem emplatar.

Perquè més ben presentat, podem utilitzar una anella d'emplatar, per centrar el remenat, al voltant i posem el préssec tallat i al damunt els tomàquets xerri.

Que vagi de gust!

Imprimeix

Twitter