Ingredients:
1 kg de sardines
pebre negre en gra
pebre vermell dolç
Oli d'oliva
pebre negre en gra
pebre vermell dolç
Oli d'oliva
Les netegem, en traiem el cap i les salem.
En una cassola mitjana anem col·locant les sardines capicuades en diferents capes. Entremig cal posar-hi 2 grans de pebre negra i un xic de pebre vermell dolç, i així anem fent capes de sardines. En total en surten unes tres o quatre capes.
En una cassola mitjana anem col·locant les sardines capicuades en diferents capes. Entremig cal posar-hi 2 grans de pebre negra i un xic de pebre vermell dolç, i així anem fent capes de sardines. En total en surten unes tres o quatre capes.
Un cop totes col·locades les cobrim d'oli d'oliva, les tapem i les posem al foc.
Així que comencen a bullir es baixa el foc i es deixen coure a baixa temperatura uns 15' aproximadament només cal sacsejar-les un parell de cops si és necessari perquè no s'enganxin.
Esperar que es refredin i llavors retirar-les de la cassola.
Es serveixen a temperatura ambient.
Imprimeix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada