dijous, 15 de març del 2012

Pastís de xocolata en una tassa i al microones

 
 
Ingredients:
  1. Un ou
  2. Una cullerada sopera d’oli d’oliva
  3. Dos cullerades soperes de llet
  4. Dos cullerades soperes de cacau en pols
  5. Dos cullerades soperes de sucre
  6. Dos cullerades soperes de farina
  7. Una cullerada de cafè de llevat (Royal)
Estris: Una cullera sopera, una cullera de cafè, una tassa, un ganivet, un plat

Posem els cinc primers ingredients, dins la tassa de cafè per l’ordre que estan apuntats i ho barregem.

Hi afegim els dos restants i ho tornem a remenar fins a obtenir una textura cremosa.

Es posa al microones a uns 700 W durant dos minuts. Ho deixem reposar un minut més i ja ho podem desemmotllar i emplatar.



Imprimeix

2 comentaris:

Irene ;) ha dit...

Quina bona pinta!!! mmm....

SUSANNA ha dit...

Hola Montse guapa tu

la veritat es que queda molt be, i en un plis plas, tens un postres, o un petit esmorzar, o un merenar, o un ... hummm

mil petonets Susanna

Twitter