Ingredients:
- Un ou
- Una cullerada sopera d’oli d’oliva
- Dos cullerades soperes de llet
- Dos cullerades soperes de cacau en pols
- Dos cullerades soperes de sucre
- Dos cullerades soperes de farina
- Una cullerada de cafè de llevat (Royal)
Estris: Una cullera sopera, una cullera de cafè, una tassa, un ganivet, un plat
Posem els cinc primers ingredients, dins la tassa de cafè per l’ordre que estan apuntats i ho barregem.
Hi afegim els dos restants i ho tornem a remenar fins a obtenir una textura cremosa.
Es posa al microones a uns 700 W durant dos minuts. Ho deixem reposar un minut més i ja ho podem desemmotllar i emplatar.
Imprimeix
2 comentaris:
Quina bona pinta!!! mmm....
Hola Montse guapa tu
la veritat es que queda molt be, i en un plis plas, tens un postres, o un petit esmorzar, o un merenar, o un ... hummm
mil petonets Susanna
Publica un comentari a l'entrada