dimecres, 14 de març del 2012

Lasanya de no-verdures amb verdures

 

Què més fàcil que dir recepte de lasanya amb verdures!

Aquesta tarda he dit a les meves filles que tocava verdura i la gran ja m’ha arrufat el nas. Així que he pensat una manera de fer la meva i que ella alhora mengés a gust.

Així doncs he fet lasanya, de verdures clar, tot i que visualment no les ha vist per enlloc i tota contenta se l’ha menjat d’allò més bé!

Ingredients:
1 paquet de pasta precuinada de lasanya
( L’he posat en remull tal com indica el paquet)
Verdures escaldades: carbassó, bròquil, bajoques, 
Sofregit de ceba i tomàquet
Sofregit 100gr de carn picada amanida
50gr de pernil york tallat a daus
Beixamel.

En una paella amb un raig d’oli hi he posat les verdures, el sofregit de ceba i el sofregit de tomàquet, ho he deixat sofregir tot junt a foc lent i remenant’ho i deixant que fes xup-xup.

En una plata per anar al forn hi he posat una parell de cullerades de beixamel i un parell de cullerades d’aquest sofregit i pel damunt he començat a posar-hi les plaques de lasanya.

He posat la meitat del farciment i he fet una altra capa de plaques i en aquesta hi he posat la resta de farciment i els daus de pernil york. Ho he cobert amb una altra capa de plaques de pasta i pel damunt hi he afegit la beixamel i després el formatge ratllat

Ho he posat al forn uns 20 minuts i cap a taula. Bon profit!


Imprimeix

Twitter