dimarts, 28 de febrer del 2012

Carbassons farcits

 Ingredients: 4 carbassons petits i tendres, 200 grams de carn picada amanida, 2 cebes o sofregit de ceba, 3 tomàquets madurs o tomàquet fregit i beixamel.

Primer de tot posem a bullir els carbassons amb un polsim de sal, mentre en una cassola preparem el sofregit.
Posem oli en una cassola i comencem a rostir la carn picada, tot seguit i afegim les cebes triturades, quan tot estigui daurat i posem el tomàquet fregit, s’hi afegeix un raig de vi o cava rosat, i quan ja està lligat ja ho tenim apunt.

Els carbassons un cop bullits es tallen pel llarg en forma de barquetes, els buidem amb una cullereta i això ho afegirem al sofregit tot barrejant-ho bé, juntament amb una mica de beixamel.

Ara ja podem omplir els carbassons amb aquest farcit que hem preparat i els emplatem. Només ens falta afegir-hi un xic de formatge ratllat pel damunt i cap al forn a gratinar.
Imprimeix

Twitter