dimecres, 26 de gener del 2011

Pastís de patata

Afegeix la llegenda
Ingredients per a 4 persones:

6 patates
4 ous
mantega
sal
Llet (Una tasseta de cafè) 

Embotit variat tallat petit (Fuet, llonganissa, pernil salat, bacon...)

Formatge variat per gratinar






Una vegada hàgiu pelat i tallat les patates les poseu a bullir amb aigua i sal durant 1/2 hora més o menys i les escorreu. (Reserveu un xic d'aigua per si us queda massa espès.) 

Feu bullir també 2 ous per fer-los de complement.

Afegiu la mantega i un parell d'ous crus i a continuació aixafeu les patates amb un batedor. 

Escalfeu la tasseta de llet i l'afegiu, més o menys quantitat segons us agradi la textura. Si fa falta o us agrada i podeu afegir un xic d'aigua de la cocció que heu reservat.

Poseu el puré de patates en una plata que pugui anar al forn. Cobriu-lo amb els ingredients que us vinguin de gust i pel damunt hi afegiu el formatge ratllat i ho gratineu.

Ho retireu de forn i pel damunt hi poseu els ous tallats pel mig. Que vagi de gust!

Imprimeix

Twitter