Ahir, tenia la intenció de parlar dels dinosaures (Tema preferit de la nini actualment), però no em va donar temps a publicar-ho, així que ho deixo pendent per un altre dia.
Avui, per gentilesa del meu marit, hem dinat RISOTTO, per tant, aquí va la recepta:
Risotto d’espinacs i gambes
Posem un xic d’oli a la paella i fem un sofregit de ceba, afegim un calamar, un tall de peix (rosada, rap,...) i el cap de sis gambes. Posem una mica de sal. Un cop hagin tret el suquet, es retiren els caps. S’hi afegeixen uns espinacs (poquets) i ja podem posar-hi l’arròs. Destriem el peix i el tornem a posar dins. Quan està tot ben rossejat ja podem posar-hi el caldo (el de l’escudella del dia abans, per exemple), afegim formatge ratllat (nosaltres hem posat un sec i gouda). Ho anem remenant perquè no s’enganxi, hi posem un rajet de llet, afegim les gambes i que vagi coent.
Quan ja està cuit, s’hi torna a afegir formatge ratllat i tot seguit tanquem el foc.
Es deixa reposar 5 minutets, i bon profit!
Posem un xic d’oli a la paella i fem un sofregit de ceba, afegim un calamar, un tall de peix (rosada, rap,...) i el cap de sis gambes. Posem una mica de sal. Un cop hagin tret el suquet, es retiren els caps. S’hi afegeixen uns espinacs (poquets) i ja podem posar-hi l’arròs. Destriem el peix i el tornem a posar dins. Quan està tot ben rossejat ja podem posar-hi el caldo (el de l’escudella del dia abans, per exemple), afegim formatge ratllat (nosaltres hem posat un sec i gouda). Ho anem remenant perquè no s’enganxi, hi posem un rajet de llet, afegim les gambes i que vagi coent.
Quan ja està cuit, s’hi torna a afegir formatge ratllat i tot seguit tanquem el foc.
Es deixa reposar 5 minutets, i bon profit!
Imprimeix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada