Ingredients principals: Un llamàntol viu i arròs
1 vas (dels petitons de mida de cafè) d’arròs per 5 de caldo per persona.
Un cop a punt, agafar una cassola gran per fer l’arròs i posar-la al foc.
Posar oli (cul ple)
Trossejar el llamàntol i fregir-lo fins que canvia de color. Treure’l i reservar-lo a banda.
Afegir-hi la picada que hem preparat, quan quasi estigui, afegir-hi les cloïsses. Quan aquestes s’obren hi afegim el caldo.
Primer s'ha de preparar la picada en fred i s'ha de triturar:
1 pebrot verd
1 ceba
2 dents d’all
1 cullerada pebre vermell dolç
1 tomàquet sense pell ni llavors
4 avellanes
4 ametlles
Julivert
Sal
1 ceba
2 dents d’all
1 cullerada pebre vermell dolç
1 tomàquet sense pell ni llavors
4 avellanes
4 ametlles
Julivert
Sal
Un cop a punt, agafar una cassola gran per fer l’arròs i posar-la al foc.
Trossejar el llamàntol i fregir-lo fins que canvia de color. Treure’l i reservar-lo a banda.
Afegir-hi la picada que hem preparat, quan quasi estigui, afegir-hi les cloïsses. Quan aquestes s’obren hi afegim el caldo.
Quan bulli, són 20 minuts justos de cocció, tancar i servir al moment.
Imprimeix
2 comentaris:
És boníssim el llamàntol, tan se val com es cuini. L'altre dia li comentava al meu home que a veure si anem a Can Frai (restaurant de Badalon) a menjar-lo.
Ja et tinc apuntada al llistat de blocs gastronòmics, tot i que el teu és una mica de tot.
Moltes gràcies Ro!
Publica un comentari a l'entrada